Koinusama Sou

Over mij


Ik ben Céline Fourneaux en ik woon, samen met mijn partner en mijn shiba's in Brussel - te Vilvoorde.

Ik ben sinds september 2015 een talenlerares in een secundaire school in Brussel.

We spreken Nederlands, Frans en Engels

Hoe mijn passie begon ...


Ik was net met mijn partner verhuisd toen wij samen besloten hebben om een pup te adopteren. Omdat wij helemaal geen idee hadden van het ras dat we wilden, hebben we wat zoekwerk gedaan en de shiba gevonden. We waren meteen verkocht, zowel door zijn uiterlijk als door zijn bijzondere karakter.

Het is dus in 2016, na maanden aan het zoeken, dat we Taïka, onze eerste rode shiba teefje, bij ons is komen wonen. Een paar maanden na aankomst van Taïka, was Meiko - een andere teefje van dezelfde leeftijd - op pension bij ons. Het was voor ons duidelijk, we moesten een tweede hond thuis hebben.

In november 2016 kwam Yuuna ook bij ons wonen. Er zitten maar 4 maanden tussen Taïka en Yuuna, er is dus geen groot verschil qua leeftijd. Ze kunnen samen heel goed omgaan en ze doen ook alles samen. Vandaag zijn we dus de trotse eigenaren van twee teefjes, die samen met ons thuis leven. We zijn tijdens een jaar naar de hondenschool geweest waar we de cursus gehoorzaamheid hebben gevolgd maar we zijn daarmee gestopt en nu doen we mee aan agility.

We gaan heel graag wandelen, vooral in het weekend. We proberen dan lange wandelingen te doen op zaterdag en op zondag met enkele shiba-vrienden of wij alleen